Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz yönetim kurulu tarafından alınan karar gereği 02/05/2020 - 10/05/2020 tarihleri arasında ara sınavların ( quiz, ödev, kısa test, proje) yöntemleri kullanılarak uzaktan eğitim yöntemi ile yapılmasına karar verilmiştir. Sınav içeriği hakkında ilgili öğretim görevlisi tarafından açıklama yapılacak olup, ödev veya yazılı dokuman teslimi durumunda en son teslim tarihi 10/05/2020 belirlenmiştir. Öğrenci arkadaşlarımızın bu tarihlere özen göstermesi rica olunur.

Ortak Ders (Yabancı dil, AİİT, Türk Dili, Bilgisayar Teknolojileri dersleri) sınavları ise 1 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olup, sınavlar Meslek Yüksekokulumuzda yüz yüze yapılacaktır. Ortak Ders Sınavları için o tarihte okulda bulunmanız gerekmektedir.

NOT : Vize sınavlarına katılabilmek için Google Clasroom üzerinden sanal sınıflara öğrenci numaranızla katılmış olmanız gerekmektedir. Halen sanal derslere katılan ve dersleri takip eden öğrencilerimizin herhangi birşey yapmasına gerek yoktur, ANCAK sanal derslere henüz kayıt yapmamış olan öğrencilerin en kısa zamanda Google Clasroom üzerinden sanal sınıflara katılmaları gerekir.

NOT : 1 Mayıs 2020 Cuma günü resmi tatil olması nedeniyle, o gün yapılamayacak derslerin sınavları 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü yapılacaktır. Bu durum dersin hocası tarafından kendi sanal sınıfı üzerinden paylaşarak öğrencilere duyuracaklardır.

17 Nisan 2020