Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu

2019-2020 Bahar Dönemi Vize Sınavlarına (Online sınav, Ödev, Quiz v.b.) mazeretlerinden dolayı giremeyen ya da ödev gönderemeyen öğrencilerimizin mazeretlerini belirtir dilekçelerini (Adalet MYO Web Sayfası / Öğrenci Formları / Mazeret Sınavı (öğrenci)) dilekçesi) doldurup imzaladıktan sonra, mail olarak adaletmyo@usak.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Yapılan müracaatlara ilişkin gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra ilgili duyurular (kabul edilme durumu, mazeret sınav takvimi) yine bu sayfadan yapılacaktır.

10 Mayıs 2020